Proizvodi

lohmannslajd-02

Lohmann & Rauscher

Lohmann & Rauscher je vodeći internacionalni proizvođač medicinskih sredstava i sredstava za negu i higijenu – od konvencionalnih zavoja do modernih sistema za lečenje i negu. Lohmann & Rauscher proizvode odlikuje izvanredan kvalitet, funkcionalnost i visok stepen terapeutske efikasnosti.

Više o proizvodima
oculusslide-04

Oculus

Oculus je postavio standarde za negu i tretman rana. Klinički dokazano rešenje se rutinski koristi u centrima za negu rana, bolnicama i domovima za negu širom Evrope. Kombinacija visoke efikasnosti, odličnih performansi i široke primene u oblasti tretmana rana, a Microdacyn je njihov najistaknutiji proizvod.

Više o proizvodima
principelleslajd-05

Principelle

Principelle nudi proizvode za negu i rana i regeneraciju kože. Njihovi proizvodi specijalno razvijeni za tretiranje dehidrirane kože usled zračenja i izalganja suncu kao i nakon laserske terapije i terapije radijacijom, kao i za tretman iritirane kože koja se, na primer javlja kod ekcema i psorijaze.

Više o proizvodima
swannslajd-03

Swann-Morton

Swann-Morton je brend koji odlikuje preciznost i pouzdanost, i preferiraju ih hirurzi i lekari kada su u pitanju hirurška sečiva i drške. Visoko diferencirani program proizvoda je fokusiran na potrebe lekara i njihovih pacijenata i njihovi proizvodi se koriste u svim hirurškim disciplinama, uključujući stomatologiju i veterinu.

Više o proizvodima
SN MEDIC – Specijalistička ordinacija opšte medicine Pregledi, konsultacije, saveti, ordiniranje terapije.
Ordinacija