epX Knee Basic

epX Knee Basic

epX steznik kolena je moderni kompresivni proizvod sa proverenim medicinskim efektom. Crne boje je, izrađen od materijala koji je propusan za vazduh (diše) i prijanja kao druga koža. Materijal je vodootporan i potpuno prilagodjen sportskim aktivnostima.

epX steznik kolena fiksira i stabilizuje  zglob kolena nakon povreda. epX steznik kolena zbog toga  pomaže u procesu lečenja i prevenciji novih povreda u svakodnevnom zivotu ili tokom sportskih aktivnosti.

Category:

Description

Da bi se postigao potpun efekat  posle primene ovog proizvoda mora se obezbediti pravi izbor veličina i pravilna aplikacija.

U slučajevima problema sa kožom, problema sa cirkulacijom, akutnih otoka ili proširenih vena treba konsultovati doktora pre stavljanja steznika.

Knee-uputstvo

Uputstvo za održavanje: Prati u mlakoj vodi blagim deterdzentom i dobro isprati. Prati samo ručno. Ako nosite steznik na duži period ili koristite kremu ili slične supstance, preporučujemo da steznik operete posle svake upotrebe. Ovaj proizvod će zahvaljujući vašoj brizi dugo trajati i imati visok nivo efikasnosti.

Medicinska upotreba: epX steznik kolena koristi se za tretiranje i prevenciju povreda i simptoma preopterećenja zgloba kolena. Takođe i u slučajevima hroničnih povreda i degenerativnih bolesti zgloba.