epX Quadri Active

epX Quadri Active

epX STEZNIK BUTINE

epX steznik butine je moderni kompresivni proizvod sa proverenim medicinskim efektom. Crne boje je, izrađen od materijala koji je propusan za vazduh (diše) i prijanja kao druga koža. Materijal je vodootporan i potpuno prilagodjen sportskim aktivnostima.

epX steznik butine pruža čvrstinu i toplotu butnim misicima. epX steznik butine pored toga pomaže u procesu lečenja i prevenciji novih povreda u svakodnevnom životu ili tokom sportskih aktivnosti.

Category:

Description

Da bi se postigao potpun efekat  posle primene ovog proizvoda mora se obezbediti pravi izbor veličina i pravilna aplikacija.

QUADRI ACTIVE-OK

U slučajevima problema sa kožom, problema sa cirkulacijom, akutnih otoka ili proširenih vena treba konsultovati doktora pre stavljanja steznika.

 

Uputstvo za održavanje: Prati u mlakoj vodi blagim deterdzentom i dobro isprati. Prati samo ručno. Ako nosite steznik na duži period ili koristite kremu ili slične supstance, preporučujemo da steznik operete posle svake upotrebe. Ovaj proizvod će zahvaljujući vašoj brizi dugo trajati i imati visok nivo efikasnosti.

 

Medicinska upotreba: epX steznik butine koristi se za tretiranje i prevenciju povreda mišića butine u slučajevima naprezanja i prekomernog istezanja, za iskidana mšsćcna vlakna, kao i za  bandažiranje mišićnih vlakana.