epX Wrist Basic

epX Wrist Basic

epX steznik zgloba šake je moderni kompresivni proizvod sa proverenim medicinskim efektom. Crne boje je, izrađen od materijala koji je propusan za vazduh (diše) i prijanja kao druga koža. Materijal je vodootporan i potpuno prilagodjen sportskim aktivnostima.

epX steznik zgloba šake obezbedjuje povređen i istegnut zglob šake. epX steznik zgloba šakepored toga pomaže u procesu lečenja i prevenciji novih povreda u svakodnevnom životu ili tokom sportskih aktivnosti.

Da bi se postigao potpun efekat  posle primene ovog proizvoda mora se obezbediti pravi izbor veličina i pravilna aplikacija.

Category:

Description

Da bi se postigao potpun efekat  posle primene ovog proizvoda mora se obezbediti pravi izbor veličina i pravilna aplikacija.

WRIST BASIC-1

U slučajevima problema sa kožom, problema sa cirkulacijom ili akutnih otoka treba konsultovati doktora pre stavljanja steznika.

Uputstvo za ordzavanje: Prati u mlakoj vodi blagim deterdzentom i dobro isprati. Prati samo ručno. Zatvoriti ’Velcro’ drzač pre pranja. Ako nosite steznik na duži period ili koristite kremu ili slične supstance, preporučujemo da steznik operete posle svake upotrebe. Ovaj proizvod će zahvaljujućivašoj brizi dugo trajati i imati visok nivo efikasnosti.

Medicinska upotreba: epX steznik zgloba sake koristi se u slučajevima distorzije i kontuzije zgloba i podlaktice, kao i slučajeva preopterećenja i povreda distalnog dela podlaktice.