O nama

SN MEDIC logo

Privredno društvo SN Medic d.o.o. osnovano je 2005. godine kao preduzeće koje se bavi distribucijom i prodajom medicinskih sredstava. Iste godine postali smo i zvanični distributer proizvoda Lohmann & Rauscher iz Austrije. Od tada pa do danas bavimo se distribucijom i prodajom sledećih medicinskih sredstava: kompresa za vlažno zarastanje rana, plastičnih zavoja, sterilnih hirurških prekrivki, hirurških prekrivki za operacione sale.

Od 2011. godine ekskluzivni smo distributeri i skalpel nožića najpoznatijeg svetskog proizvođača u toj oblasti Swann & Morton iz Velike Britanije, dezinfekcionog sredstva Microdacyn wound care, proizvođača Oculus iz Holandije.

Naši kupci i korisnici proizvoda su svi klinički centri na teritoriji republike Srbije, opšte bolnice, privatne ordinacije i apoteke. Kako je firma uvećavala svoj promet i širila svoje prisustvo na tržištu, tako je i rasla potreba za povećanjem ljudskih resursa. Danas firma ima 9 zaposlenih fakultetski obrazovanih kadrova, od čega su 5 stručnih saradnika medicinske i farmaceutske struke, a 4 saradnika radi u sektoru finansija i logistike.

Vizija firme je i dalje širenje naših pozicija koje će kao krajnji cilj imati kako zadovoljstvo korisnika, tako i zadovoljstvo zaposlenih koji će radom i zalaganjem proširivati svoje kapacitete i davati svoj profesionalni maksimum.